fredag 31 augusti 2012

Härligt med fredag!

Fredag är väl iallafall den bästa dagen på hela veckan?
Jag har hunnit med att springa 6km (och somnat i bastun efter...), jobbat lite, haft lunch-date med bästaste Bobo. Nu väntar mer jobb, sedan blir det nog en svampmacka och ett glas vin. Och lite mys med mannen.
Hela helgen blir fullt upp, svampplockning, barnvakt och så äta lite kräftor. Måste hinna med ett långpass oxå. Och så får man ju inte missa invigningen av nya gymmet i Hallsberg!
Gym & Cardio, öppnar kl 12 på lördag. Missa ej !

torsdag 30 augusti 2012

Beroende...

Anledningen till att jag nästan tänkte göra slut med bloggen är att jag i våras fann en ny förälskelse.. Eller ska vi kalla det beroende?
Jag föll till föga och köpte mig en Iphone. Min lilla rosa, antika mobil fick pension och lever numera sitt liv i pyssellådan där hemma. Får funka som miniräknare i brist på annat.
Nu är ju Iphonen så himla rolig att leka med och praktisk. Så praktisk att jag sällan/aldrig tar mig för att starta upp min laptop. Nu hör ju till saken att min telefon och den här bloggen inte är riktigt kompatibla med varann, därav bloggstopp!
Men jag kan ju faktiskt vara lika duktig som Linn här på Palatset och blogga på jobbet.
Jag ger det ett försök!

Kram
JennyBlå

tisdag 28 augusti 2012

Linn Elofsson

Vi har fått en ny blogg kopplad till Palatset, det är Gregers duktiga lärling Linn som bloggar om hår,styling, produkter osv
Gå in och kolla Liinnelofsson.blogg.se