måndag 26 september 2011

Glöm inte !!

Tjejkvällen, nu på torsdag.
Palatset kommer att erbjuda 20% på ALLA stylingprodukter !! Det är ju ett toppen erbjudande.
Som om det inte vore nog kommer Fin & Skön (jag alltså..) att bjuda på Make-up konsultation. Japp, gratis . Först till kvarn...
Dessa erbjudanden gäller endast Torsdag (29/9) mellan 18-20
Passa på !

Välkommen
Jenny

torsdag 22 september 2011

Tjejkväll 29/9

Passa på att göra Hallsberg på torsdag nästa vecka ! Då är det tjejkväll med extra öppet i många utav affärerna, mellan 18-20. Många kommer att ha speciella erbjudanden under kvällen.
Fin & Skön/Palatset kommer att ha öppet, mingel & tilltugg och fina erbjudanden. Välkomna!

Kram
JennyBlå

söndag 18 september 2011

Projekt: Lapptäcke

När jag var på Panduro för att köpa spets till mina kökshyllor (se förra inlägget) så kunde jag inte låta bli att stoppa ner lite annat smått o gott i kundkorgen. B la en sats med tyg bitar från deras Tilda-sortiment. Jag blev helt enkelt tok sugen på att sy ett lapptäcke ! Vi får väl se hur det går, det var inte igår jag försökte mig på det sist. Eller lapptäcke, egentligen vill jag göra en duk eller kanske kuddar ? Vi får se...
Nu har jag bara börjat lite med att lägga ihop dem. Men visst är det jätte fin blandning av mönster och färger? Lite sådär lagom hysteriskt, eller harmoniskt skulle det nog vara...
Ja ja, det första jag måste göra är att låna min systers symaskin eftersom jag INTE kommer överens med min egen. Ha ha.
Jag hoppas kunna vissa ett färdigt resultat nån gång. Om det inte kommer fler rapporter är det nog så att det var FÖR länge sen jag sist gjorde något i lapp-teknik.

Puss och godnatt

Köket...

Nu börjar faktiskt köket att arta sig lite. Man kan nästan gissa sig till att det kommer lagas mat här inom en inte alltför fjär framtid. Pust. Känner att det är läge för lite bilder. Lite . Jag bjuder på två. MITT favorit projekt i köket. Vi har ju valt ett rätt stramt kök, mörkt bruna , släta luckor. Till det vita bänkskivor, rostfria kyl & frys. Mörkt golv, beige (usch-låter hemskt) väggar. Det blev ur-snyggt, men för att lätta upp det hela behövdes nånting som mjukar upp och bryter av... Det behövs något ROSA, lite kicht så klart !


Så varför inte barbie-rosa hyllplan med vita hyllkantsspetsar ?
Det är ju vad alla kök EGENTLIGEN behöver. Fast de flesta inte förstår det... Eller hur ?


De super snygga konsollerna är från Indiska, spetsen från Panduro och färgen inhandlad från Fredrikssons Måleri i Hallsberg.

Kram
JennyBlå

söndag 11 september 2011

Kolla en ny blogg !

Min vän Jennie har blivit med blogg, grattis Jennie! Gå in och kolla, jennieh-design.blogspot.com, hon skriver om hantverk/handarbete.

fredag 9 september 2011

Grått nytt hår !













BC från Schwarzkopf

De som frekvent läser bloggen eller som känner mig, vet att jag är en riktig produkt-nörd. Och nu har jag blivet lite "bananas". Mitt hår har väl inte varit i den bästa kondition så lite behövdes väl...men det känns som jag behöver ALLT !!


Naturigtvis Silverschampo + color save-inpackning.


Vårdande schampo + balsam



Super produkt att föna i ! Haha jag fönar...


Det kommer bli dyrt att vara på en stor Salong...

Skämt å sido, det är verkligen toppen produkter som jag varmt rekommenderar.


Kram

Jenny Blå





Bli Fin & Skön på Palatset

Det var väl vitsigt ? Jag kanske ska använda det i en annons...? Det kommer faktiskt folk/kunder/nyfikna och frågar så gott som varje dag varför jag flyttade eller vart jag finns, om det är bättre nu ?, om det gick dåligt förut ? En del frågar ju på ett trevligt sätt men andra är rätt så osmidiga (oförkämda..).
Men faktum är att jag trivs jättebra. Jag ska försöka lägga in lite bilder på mina nya jobbarkompisar (om de ställer upp på bild...) och övriga Palatset också.

Men nu blir det lite från mitt kryp-in.









Kram



söndag 4 september 2011

Ögonskugga

Jag har fått en ny favorit skugga. Nr 93 från Art Deco´s mineral sortiment. Jag brukar ha en tendens att välja lite mer färgstarka skuggor. Gärna lila-rosa-blå-silver toner, men den här är mer en allround skugga. Färgen är en kall silvrigt beige ton. Supersnygg och lättanvänd. Passar till det mesta. Om man gillar kalla färger.

Mineral Baked Eyeshadow kostar 158 kr st.
Jag har hela Art Decos mineral sortiment på Fin & Skön/Palatset. Om det är något du saknar ur Art Decos övriga sortiment, säg till så beställer jag det åt dig. Det kostar inget extra.


JennyBlå



En ny väska...

...fick oxå följa med hem från Ullared. Jag ville ha en som var stor nog att rymma min fina, rosa laptop. Och så börjar min gammla se lite, hm, gammal ut...

Och så ser man min fina köks-tapet på bilden, I LOVE.

Kram
JennyBlå


lördag 3 september 2011

Ullared !

Jag återhämtar mig från en tripp till Ullared igår. Som sällskap/smakråd hade jag med mig två av mina favorit personer, Bobo och Julia. Vi hade jätte trevligt. Det vaer Bobos andra gång på Gekå´s och Julias första. De var jätteduktiga och tjatade inte en enda gång...hihi. Ärligt talat, jag trodde aldrig att jag skulle vilja gå där med barn. Men Bobo är så duktig och det är väldigt praktiskt att ha honom med så blir det inte så många felköp. Det är ju faktiskt mest kläder till barnen som hamnar i vagnen. Fast lite till mig också...













Jag har inte vågat lägga ut nån bild på mina "sill-byxor" jag köpte. Ha ha, jättesnygga (eller hur Åsa ?).

Jag skojade med Peter om att jag bara hade barn i bilen, men trots att jag är ungefär dubbelt så gammal som Julia trivs jag superbra i hennes sällskap. Hon är dessutom så gullig med barn, Bobo tycker jätte mycket om henne, så vi tyckte det var kul att hon ville hänga på oss.


Kram

JennyBlå