söndag 24 april 2011

Vill ha Adidas...



De första ballerinor jag verkligen velat ha...mums !



lördag 23 april 2011

Glad Påsk !

En puss i påsk vill alla ha, ett telefonsamtal går lika bra ! Ring nån du gillar.

fredag 22 april 2011

Lip gloss

Det här låg också i goodie-bagen från Art Deco. Glam Stars Lip Gloss.
Jag är jätte sugen på att ta in lite lip gloss. Vad tror ni ? Är ni sugna på lite glossy glossy ?

Det här är väldigt glossy, glittrigt, mycket pigment och sitter faktiskt riktigt bra.

Fast det jag helst vill ta in är lite mindre glitter, lite mer vårdande. Lätt färg & glans, vårdande med spf 8 och mumsig doft. Låter inte det toppen ?


Kram

JennyBlå



Art Deco-kurs

I måndags var salongen stängd, för jag var på kurs ! Med Art Deco. ÅÅÅÅÅ man blir ju helt sjuk, jag vill ha allt. Hellst i mitt eget badrummsskåp oxå... Jätte duktiga Petra, Art Deco´s representant, hade dukat upp ett fantastiskt bord med nästa hela Art Decos sortiment. Sedan var det ju inte helt fel att träffa andra hudterapeuter, och lunchen intogs på en solig uteservering på Avenyn. Inte alls fel. Vi fick oxå med oss en goodie-bag hem. I låg bla denna nagel-näring.
Intensive nail care stick, för naglar och nagelband.

( Oj vilken bra bild!) Det har är nog ingen produkt jag kommer ta in på salongen, men en annars en perfekt grej för mig personligen. Jag får ofta torra nagelband pga all sprit. Det lät ju inte så jättebra..som jag har PÅ händerna förståss. Det här ska testas !


Kram

Jenny Blå



Visste ni att...

...Art Deco ceramic nail lacquer nr 71 är på pricken likt chanels storsäljare 2010 ?

Finns att köpa för bara 58kr under begränsad tid på Fin & Skön

Välkommen in !

tisdag 12 april 2011

sign me up


Grått


söndag 10 april 2011

Sign


lördag 9 april 2011

Art Deco Ceramic Nail Lacquer

Min lilla nyhet på salongen är att jag tagit in ett ställ Art Deco-lack ! Nu är ju inte just naglar min grej (det finns ju andra som gör det fantastiskt bra...!) men det är en sån där kul liten grej. Vem vill inte unna sig ett nytt lack då och då ? Och då är det ju toppen med de här små-flaskorna. Stora flaskor står ju ofta bara och torkar, man hinner ju sällan använda upp dem. Dessutom är det ett jättebra lack, täcker bra, torkar fort och ska hindra naglarna från att skiva sig. Kan det bli bättre ? Japp, priset gör det ännu bättre...bara 58 kr. 18 st färger, bara att välja.... Tyvär ser man inte färgerna så bra på denna bild. Så kom in och titta ! Jag tror att detta är min favorit...eller en av dem....kanske en av de fem snyggaste ?
Det finns många pastell färger att välja på, lite smutsiga, gråaktiga pasteller. Supersnyggt till alla vårens romantiska kläder.


Eller vargför inte ett grönt lack ? Helt klart udda och annorlunda...


Men detta tror jag blir den hetaste färgen i sommar ! Korall, så snyggt till solbrännan.


Kram

JennyBlå

onsdag 6 april 2011

Nyheter

Jag har en liten nyhet på salongen, nått litet och roligt.... Ni får se imorgon !

suck

Jag har tänkt att blogga sen i lördags eftermiddag...men jag får ju typ aldrig en sekund över!! Hade tänkt att lägga upp lite make-up bilder på mina fina modeller, som Bea har tagit. Men det får vänta lite till. Tyvär. Nu ska jag klaga lite. Det här är ett smakprov på varför jag ibland inte riktigt hinner blogga. 06.40 Går upp, klär på mig. Väcker Bobo 07.00 Gör frukost. Väcker Viggo och Peter. Ser till att alla äter, försöker oxå få något i munnen. 07.40 Packar Bobos rygga, borstar tänder. 07.50 Skjutsar Bobo till skolan 08.20 Tränar spinning 08.50 Hoppar in i duschen 09.20 Sticker till jobbet 09.30-17.00 Kunder, storstäd på jobbet och bokföring 17.10 Plockar upp Viggo på dagis 17.20 Fixar kvällsmat, hjälper Bobo med läxan 17.45 Skjutsar Bobo till träningen 18.15 Hemma igen, pust, torkar ur kylskåpet, slänger in en tvätt, lagar lunchlådor till imorgon. 19.15 Hämtar Bobo på träningen 19.45 Hemma. Kvällsfika för Bobo, lite mer läxläsning. 20.00 Tandborstning och läggning 20.30 Hänger en tvätt och slänger in en ny. Tar fram Bobos gympa-påse till imorgon. Sen, orkar jag med lite tid vid datorn ? Ja idag, en liten stund... å, vad jag klagar. Men seriöst, så här ser nästan alla mina dagar ut. Ibland undrar jag om man inte skulle dra ner lite på tempot ? Kram Jenny