måndag 21 juni 2010

ska jag ?

Jag har blivit lite kär i dessa sandaler, enkla, svarta men lite roliga tycker jag. Tyvär fanns de inte i min storlek. Det fanns INGET i min storlek. På hela Marieberg med omnejd. Och då är jag för en gångs skull inte speciellt kräsen. Jag vill ha en svart sandal, gärna med remmar. Men nej, nästan allt i storlek 37 var slut. Och när det, jippi, fanns en 37:a kvar var den alldeles förstor ?? Och då fanns ju inga 36:or...såklart!



Nu är det ju så fiffigt att man kan beställa skor på nätet, dessa finns på Skopunkten.se.
Jag har provat den i 38, men det var ju för stort. Lurar nu på att beställa dem. Hmm jag tycker det känns lite, jobbigt? Att köpa ett par skor jag inte provat, liksom. Fast jag kan ju skicka tillbaka dem, om de inte passar.
Jag har köpt ett par skor en annan gång på nätet, på Tradera. Det gick sådär... Jag kanske ska lägga upp en bild på det försöket en annan gång.
Nu måste jag bestämma hur jag ska göra med dessa. Vad tycker du ?
Kram
JennyBlå

tisdag 15 juni 2010

Bobo-dag

I helgen hade jag en Bobo-dag. Bara jag och Bobo nästan hela dagen. Vi skämde bort varandra, käkade på restaurang och åt lunch. Pratade och skrattade, gick på stan. Å vad mysigt vi hade. Jag ska komma ihåg att göra det här oftare, man måste passa på att njuta av varandra.

Min stora kille har slutat 1:a klass.
Puss på dig, mammas kille.
Jenny

Skräp ?

..eller försöker jag göra reklam ? Nja, jag insåg för ett tag sedan vad fina endel tomburkar är. Och tog mig en funderare vad man kan göra med dem (förutom att panta dem..).

Sen kom jag att tänka på något som jag verkligen älskar, paljetter!!!
Ett gammalt hålslag, en kraftig sax och en nål är allt man behöver.

Klipp bitar, stansa och gör ett hål i mitten med nålen.
t om baksidan är snygg, med halvmatt silver.


Det blir många paljetter av en burk. OCH mkt skräp. Släng det i behållaren för metall på din miljö-station.

Och så här snygga blir paljetterna, här broderade på ull-broscher.

kram
Jenny


tisdag 8 juni 2010

Filmer ? Nej serier...

Ibland får man frågan "Vilken är din favorit film ?" Det är ju jättesvårt. Visst gillar jag film, men det är serier som jag verkligen älskar. Det är livsfarligt för mig. Jag o min man brukar säga att en riktigt bra serie ( i box) är inte bra för sexlivet....
Men annars har en serie allt. Ett avsnitt är lagom långt, oftast runt en timme. En film ? Typ 1,5 till över 2 timmar. Jag hinner ju somna !
Och vill man titta länge finns ju de flesta serier som boxar( kom igen, vi tittar på ett avsitt till, bara ett till...).
Idag fick jag en avbokning på eftermiddagen, salongen är städad o snygg. Hm, datorn är med, lite Desperate Housewifes kanske? Säg iget till chefen bara !
Min första kärlek till serier kom med "Vänner". Jag har alla boxarna och kan inte se dem för många gånger. Vi citerar ofta serien hemma som semi-officiella skämt.
Nu finns det många, många bra serier. Jag säger bara " True Blood", "CSI", "House" och som sagt "Desperate Housewifes". Och inte att förglömma, ikväll sitter jag klistrad framför fantastiska "Cougar Town". Dubbelavsnitt, så ring inte efter 22 i kväll...

Kram
TV-Jenny

fredag 4 juni 2010

Loppis

Jag älskar att rota runt bland alla galna grejer på loppis. Ibland är det bara skräp och ibland kan man hitta riktiga guldkorn. Nu har jag äntligen gjort slag i saken och börjat städa i mina egna gömmor. Imorgon är det jag som ska stå på loppis. Jag hoppas att mitt "skräp" kan vara fynd för nån annan.
Jag har faktiskt plockat med riktigt fina saker, regnkläder och stövlar för barn.
Knappt använda !!
Fina sommar sandaler (fel storlek), vaser och krukor mm mm
Kom ner till Uffes lada imorgon, så ses vi !

Kram
Jenny Blå

onsdag 2 juni 2010

Semester ?

I år tänker jag försäkra mig om sol, jag packar ihop ungar o hubbie o far till Spanien. Om jag bara kan lura ut hur bokningssystemet hos Ryanair funkar... (Jag blir snart lite sur faktiskt)
Det här blir första gången vi åker utomlands hela familjen, kul!!
Vi lånar ett hus några mil söder om Alicante, i Torrevieja.
Nästan längst ner på den jätte, jätte, jätte stora kartan

Det ska bli såå härligt.

Det här är en bild från "våran" strand.
Jag har inte berättat något för kidsen än, jag vill ju inte att tjatet ska börja riktigt än. Viggo frågar redan om det är långt kvar till julafton ( minst var tredje dag ) varpå han börjar grina när jag säger " Japp, jätte långt "

Och vet du vad som nästan är det bästa ? Packa.....Jippi!!!
Kramar Jenny