söndag 28 mars 2010

Inspirationsdag

Jag är nyss hemkommen från en inspirationsdag i bröllopets tecken på Landals konditori. Det var verkligen jättetrevligt. Fint annordnat av Jenny Landal och med flera roliga utsällare.
Det var florister, smycken, frisör, smink och naglar. Brud klänningar, underkläder, accesoarer och så jag.
Jenny hade fixat tårtor till avsmakning och allt var väldigt trevligt. Lite dåligt med besökare kanske, men dessto trevligare var att vi bestämde oss för att följa upp med ännu en dag. I september. Kul kul.
Och hur coolt som helst, det var en tjej som visade upp grejer hon tillverkat själv av bl a läder. Hon har gjort egna skor...... Jag är sååå avis!
Kolla in hennes blogg eddieluciano.blogspot.com

nu mat!

kram
JennyBlå

måndag 15 mars 2010

Mässa !

Jag ligger sedan i startgroparna inför nästa mässa ! Ska bli jättekul.
Kropp & Själ 27/3 Alléskolans matsal 11-16
Det kommer riktigt många spännande utställare. De som anordnar mässan är föreningen
"Hela Vägen ", kolla in deras hemsida för mer info.

Men innan dess ska jag ut på äventyr, jag ska ta mig till vår huvudstad för en jättespännande kurs.Chefshudterapeuten från Gatineau (hudvårdsmärket jag jobbar med) i Frankrike kommer på besök och håller en inspirationskurs. Kul kul, hoppas jag fattar vad hon säger.
Och så ska jag passa på att träffa min härliga vän Liv!

JennyBlå

fredag 12 mars 2010

Smått o gott

O vad jag älskar mina skor. Jag har dem nästan varje dag på jobbet och det är ren glädje att titta ner på dem. Det är ju kanske inga Birkenstocks så de är väl inte världsbäst för fossingarna. Men så fort Birkenstock gör rosa skor med svart spets så köper jag skönare skor !!
Och kan man matcha bättre än med leopardtights... Nix

På tal om nåt rosa...Min gamla cd-spelare har lagt av. Hallå Panik!! Låter lite fånigt men jag kan inte göra en bra ansiktsbehandling utan musik. Lite mysig, härlig musik. Pianoklink, panflöjt och vågskvalp. Avslappnande för kunden och NÖDVÄNDIGT för mig. Jag lånade grabbarnas ännu äldre bandare. Med spruckna högtalare, funkade sådär... Så jag bad maken snällt "om jag tar killarna till träningen, kan du fara o köpa en cd-spelare till mig då ?"
Och självklart var han på. Shoppa, själv, på teknikvaruhus. Japp.
Och nog levererade han alltid.
Han känner sin fruga...


Hur sjukt snyggt blev inte det här ? Den är som en karamell....
Nu har jag börjat röja lite där hemma. Och fy så mkt gamla fula, urtvättade t-shirtar jag hittade.
Nu kan ju inte jag bara slänga saker.
Så, det nya projektet: Virkad trasmatta !
Det är toppen att använda gammalt trikå-tyg !


Nu kommer snart nästa kund !
Fredags-kram
Jenny



söndag 7 mars 2010

Komplimanger

Under småföretagarmässan igår såg jag de allra mest underbara tavlor lite längre bort. När det inte var några besökare vid min monter var jag TVUNGEN att gå dit o titta. Tavlorna liksom sprakade av färg, en del hade t o m glitter på...
Det var en konstnär som hette Lilian som målat dem, en riktig allkonstnär. Det upptäcker man om man kollar in hennes blogg! http://www.lillsnorpa.blogg.se/
Jag pratade med henne vid ett par tillfällen under mässan och det verkar vara en härlig tjej. Vi pratade b la om väggmålningar. Och jag kan inte sluta tänka på hur läckert det vore med en på Fin&Skön. Med maken tyckte inte om den idén.... Han tyckte att vi skulle ha en här hemma istället ! Det kanske skulle balansera upp min cerisa hallvägg...
Dessutom gav Lilian mig en så fin komplimang att det fortfarande värmer. Hon sa att jag glittrar.
Det ska jag göra hela natten!
God natt-kramar
Jenny

Småföretagarmässa

Igår var det småföretagarmässa i Kumla. Så det var bara att ladda upp med visitkort, prislistor och skyltar (Tack kära syster !).

Som jag brukar när jag far iväg på något, hade jag med mina smycken. Jag sålde....
inte ett enda!!!

Det har aldrig hänt förut ! Men däremot var det många som vågade lägga sig på sängen för att få ögonbrynen fixade. Tror jag det, det kostade bara 50 kr...

Och sen var det ju faktiskt några som bokade in sig på behandlingar, så nog gick mässan med pluss alltid.

Fast nog hade jag väntat mig lite försäljning av dessa läckerbitar iallafall.
Kram på er
JennyBlå



tisdag 2 mars 2010

Lön för mödan

Ibland känns det att man gjort något rätt i alla fall med ungarna ! Jag fyllde år i förra veckan, och stora grabben var bekymmrad. " Är pappa hemma när vi vaknar ?" frågade han. Nix det är han inte, blev svaret. "Men vem ska sjunga för dig då ?" Jag försökte förklara att det kanske inte var så viktigt, att de kunde sjunga för mig på kvällen istället.
Tidigt på min födelsedag, före väckarklockan hunnit ringa, vaknar jag till av tassande fötter och viskande röster. Jag hör tassande ut i köket och lite stök där ute.
Sedan börjar sången, "Jag må hon leva", båda verserna.
Och in kommer två sjungande, nakna, gossar. I handen håller de en brödkorg med en riskaka, en godisbit och ett inslaget paket. Jag blev helt mållös. Då klämmer yngsta sonen fram "Om du får godis, kan vi det med?"
Ja, kan det bli bättre än så här ?

Kram
Mamma-Jenny